NTT Breehees

NTT Breehees

Van 05-06-2015 10:00 tot 07-06-2015 17:00

Bij Camping Breehees, Breehees 6, Goirle

Geplaatst door Martin Visser

Categorieën: Toertochten, Evenementen

Hits: 2405


Dit jaar zet de TCN haar partytent weer op in de provincie Brabant. En provincie waar er voor een ieder wat te beleven is. Vorig jaar zijn we met een klein gezelschap lekker ALL road gaan rijden, maar door het slechte weer van toen was er een kleine opkomst.  Dus een ALL Road rit is zeker van de partij.

Verder is er ook een gewone verharde rit beschikbaar.

De party tent van de TCN wordt opgezet, hierin kunnen we gezellig met elkaar kletsen onder het genot van een drankje en een hapje.  De speciale drankjes mag je zelf meenemen, we zullen zorgdragen voor een koelbox met ijsblokken.

De limonade en bier in blik zit deze keer in de prijs! De hapjes maken we met elkaar zelf klaar.

Ontbijten en avondeten  doen we in de tent.  De lunch is door jullie zelf in te vullen.

Natuurlijk houden we ook weer een BBQ.  En op de vrijdagavond is er voor de liefhebbers de mogelijkheid om een frietje te scoren bij de campingboer, het frietje met snack zit ook in deze prijs!

Je kunt met je eigen tentje in de buurt van de Partytent gaan staan.

Natuurlijk zorgen we weer voor vertier, zoals bekend zijn er altijd weer brandstichtertjes onder onze leden en we gaan er vanuit dat we van de brandweer ook een vuurtje mogen stoken. Ik zoek nog vrijwilligers die het brandhout aanslepen, kleingemaakt natuurlijk want aan kloven met de botte bijl is aan ons niet besteed!

Mocht je willen paardrijden dan kan dit ook, en voor de kinderen onder ons: die mogen de pony’s verzorgen. Voor de grote meisje en jongens kunnen we bij voldoende deelname een boerengolf wedstrijd organiseren. Nou vooruit ook dit zit in deze packagedeal!!

Verder maken we er met elkaar een gezellig weekeinde van waarin alles kan en niets moet.

 

De kosten voor dit weekeinde bedraagt: 60 euro. Te betalen onder vermelding NTT aan iban NL77 RABO 0335 9989 09 t.n.v Transalp Club Nederland


Dus laat nu de aanmeldingen maar binnen stromen.

 

Groet, Rainier en Martin