Opstaprit 2016

Opstaprit 2016

Van 06-03-2016 10:00 tot 06-03-2016 17:00

Bij Pannenkoekenhuis Bergzicht

Geplaatst door Arjen

Categorieën: Toertochten

Labels: verhard

Hits: 3345


Zoals ieder jaar, organiseren we aan het begin van het seizoen de "Opstaprit".  

Tijd om de motor weer wakker te maken in de winterstalling, bandenspanning en vloeistoffen te controleren. Daarna weer gezellig op pad in een nieuw toerseizoen van de TCN.

Dit jaar begint de rit centraal in Nederland, in de regio Utrecht.

Naam startlocatie    Pannenkoekenhuis Bergzicht
Adres startlocatie    Doornseweg 23
Postcode + plaats    3931 MH WOUDENBERG
Telefoon startlocatie    0343-444330

Lengte toertocht    126 km
Eindlocatie toertocht    Zandfoort Aan De Eem (Amersfoort!!)

De rit voert ons over de Utrechtse Heuvelrug in zuidelijke richting waar we via Wijk bij Duurstede over de dijk naar Amerongen rijden. Via de Gelderse Vallei komen we bij De Roskam, de lunchlocatie in Achterveld. Daarna via Bunschoten en Eemdijk langs de Eem naar Amersfoort waar we de rit afsluiten bij Zandfoort Aan De Eem. Voor alle duidelijkheid: dat ligt in Amersfoort (en dus niet aan zee).  

Let op:Deelname aan de door TCN georganiseerde toertochten staat uitsluitend open voor TCN-leden en introducées. Deelname aan de toertochten mag alléén op een Clubmotor (Transalp, Africa Twin, Varadero, XLV750R, Dominator of Crosstourer). Alleen partners van TCN-leden zijn hierop uitgezonderd, mits vergezeld van hun partner M/V op een clubmotor. Ben je nieuw lid of rij je voor de eerste keer als TCN lid mee, geef dat dan altijd duidelijk aan bij de toeruitzetter.Lees voor het rijden van een TCN rit altijd eerst de gedragsregels die wij hanteren.