Transalpclub Forum

Algemeen => Over mijn (nieuwe) motor, mijzelf en/of waarom ik lid ben geworden => Topic gestart door: Ives op 02 november 2018, 10:25

Titel: RD07 Utrecht
Bericht door: Ives op 02 november 2018, 10:25
Het is altijd wel zo netjes om jezelf voor te stellen, dus bij deze :)

Ik ben sinds begin juli de trots bezitter van een RD07A (fotos zijn klikbaar):
(https://thumb.ibb.co/dhczsf/IMG-6402.jpg) (https://ibb.co/dhczsf) (https://thumb.ibb.co/cuncdL/IMG-6401.jpg) (https://ibb.co/cuncdL) (https://thumb.ibb.co/m6FkXf/IMG-6394.jpg) (https://ibb.co/m6FkXf)
Hij heeft wat liefde gemist wat ik kan zien ( roest hier en daar ) maar hij is nu in veilig warm en droog hier in Utrecht.

Ik heb voor de motor gekozen vanwege een aantal redenen. Bewezen en betrouwbare techniek, de zitpositie ( ik ben zelf 1.90 vandaar dat dit iets fijner zit dan mijn vorige motor - Honda CB600F ) en uiteraard de uitstraling. Ik gebruik hem voornamelijk om naar mijn werk in Amsterdam te rijden en dit is wel een stuk fijner dan een kleine naked bike. Een paar vrienden hebben er ook al op gereden om het te proberen en zitten er ernstig aan te denken om hun cafe racers in te ruilen voor een TA of AT  >:D .

De komende tijd ga ik er zelf wat aan klussen, jammer genoeg woon ik in een appartement in Utrecht zonder garage dus ik zal wanneer het echt koud wordt moeten staken. Een klusgarage staat in ieder geval op mijn lijst wanneer ik een huis ga kopen ;)
Ik ben zelf geen ervaren klusser, ik kan een grote beurt zelf uitvoeren maar voor de rest zal ik de Haynes gids en Youtube er bij moeten pakken. Maar hier heb ik de motor ook voor uitgekozen, dan leer ik er ook iets van.

Ik heb in ieder geval voor de komende tijd het volgende op het programma:
Mocht dit allemaal gedaan zijn, dan zit ik er aan te denken om het stuur uit elkaar te gaan halen aangezien daar wat roest op zit.

Groeten,

Ives
Titel: Re: RD07 Utrecht
Bericht door: ChrisvdSchoot op 04 november 2018, 19:14
Voor iemand die zichzelf omschrijft als niet ervaren klusser vind ik het een mooie en uitdagende lijst hoor. succes met sleutelen.
Titel: Re: RD07 Utrecht
Bericht door: LuukDtc op 04 november 2018, 19:59
Succes!