Algemeen > Over mijn (nieuwe) motor, mijzelf en/of waarom ik lid ben geworden

Nieuw hier zoek motor denk alp?

(1/2) > >>

Alp?:
Hallo iedereen,

Mijn naam is Jan-Jelle en ik zoek een motor. heb laatst een alp proefgereden en voelde me meteen thuis, dus zit er aan te denken een te kopen. liefst een 650 met rond de 20.000 op de teller... wat zou ik hier voor moeten neerleggen zo gemiddeld en wat zou in ieder geval te duur zijn? en waar moet ik op letten? zag er laatst een waarvan ik het vermoeden heb dat de velgen zwart zijn gespoten en niet origineel zwart zijn... moet ik daarvoor oppassen? ooow so many questions... help!

Peter M:
Jan-Jelle,


je kan hier een en ander lezen betreffende aankoop tips:
http://leden.transalpclub.nl/index.php/techniek/algemeen/34-aankooptips

Thinkfuture:
Hoi Jan Jelle,

Waarom kom je niet eens naar een toerit. Daar zijn genoeg enthousiastelingen die je willen vertellen dat een transalp top is.
Ik ben er één van. Al ben ik persoonlijk meer gecharmeerd van een model dat de 650 vooraf gaat. Namelijk de pd10
Een alpje de laatste uit de serie 600 dus vrij van alle ziektes die je maar voor kunt stellen. Met het gevolg dat je een fiets hebt die met fatsoenlijk onderhoud je nooit in de steek laat.

Of je gaat ff langs op het afsluitweekend 25 tm 27 okt. Dan maak je niet alleen kennis met veel enthousiaste alprijders maar krijg je een ook een beeld van de club.

Dus mijn advies: een ta pd10 ipv het (tussen)model 650. Bovendien goedkoper in aanschaf.

Marc

Alp?:
Bedankt voor jullie reacties :) ik was al een tijdje druk op zoek naar een alp en heb er ondertussen ook al een gevonden. het is toch een 650 geworden. zie uit naar tourritjes!

Groeten,

Jan-Jelle

Peter_Winsum:
Van harte gefeliciteerd!

Op 17 augustus hebben we een open toertocht in Groningen, daar mag je als niet-lid dus ook aan meedoen. Anders even lid worden en je krijgt naast het club-magazine ook toegang tot alle activiteiten!

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie
Mobile View