Algemeen > Algemene discussie

Haarspeldbochten

<< < (7/17) > >>

Waffie:
bedankt brombeer voor je vertrouwen  ;D ;D


https://www.youtube.com/watch?v=o4eAGJyMDzw

Cas:

--- Citaat van: xrvtuur op 10 maart 2016, 12:41 ---maar eerlijk gezegd denk ik dat Cas zich beter gaat thuis voelen op een lichtere motor,
--- Einde van citaat ---
Dacht het niet Arthur, de ultime toermachine is en blijft voor mij de Goldwing 1800, laag, laag zwaartepunt en lekker veel gewicht op het wegdek voor een goede stabiliteit. Die valt helaas buiten mijn budget en ik krijg hem bij mij niet achter, veel te groot.

Maar denk nu niet dat ik niet met de Dero overweg kan, integendeel, geweldige toermotor en comfortabel en ik maak zeer regelmatig tochten van 800 km op een dag.

Waar het mij om gaat zijn uitsluitend die 180 graden haarspeldbochten, rechtsom. Die kom ik regelmatig tegen in de Ardennen en ik kom er wel doorheen maar ik heb altijd het idee dat ik iets niet goed doe ;D
En ik heb hier in het topic het antwoord gekregen..........snelheid houden, met trekkende motor door de bocht en eventueel voetrem erbij.
Dat is de theorie, nu de praktijk nog :angel: Maar om daarvoor nu een andere motor te gaan kopen gaat me toch iets te ver. Mijn Dero gaat zeer waarschijnlijk nooit meer weg.

ErBoDero:

--- Citaat van: Cas op 10 maart 2016, 16:01 ---..........snelheid houden, met trekkende motor door de bocht en eventueel voetrem erbij.

--- Einde van citaat ---

Ik zou daar nog aan toe willen voegen: "Heel goed door de bocht kijken".




--- Citaat van: Cas op 10 maart 2016, 16:01 ---Mijn Dero gaat zeer waarschijnlijk nooit meer weg.

--- Einde van citaat ---

 :)

xrvtuur:
als je 800 km op een dag rijd dan rij je weinig echte bochten.... Maar het was maar een idee hoor, ik denk dat je je daar prettiger op voelt.
trouwens jou dero is toch ook verlaagt he, ik vraag me af wat dat met het hele stuur verhaal heeft gedaan, de geometrie zoals bedoelt door honda is daar toch wat mee veranderd.

Cas:

--- Citaat van: xrvtuur op 10 maart 2016, 17:12 ---als je 800 km op een dag rijd dan rij je weinig echte bochten....
--- Einde van citaat ---
Maar dat is het punt Arthur, je komt hier helemaal niet van dat soort haarspeld bochten tegen dus je bent er ook niet vertrouwd mee. Mijn tochten zijn altijd Groene Hart, Veluwe, Zuid Limburg, Zeeland, Achterhoek, Moezel, Ardennen, Bourgogne en alleen in de Ardennen kom ik deze haarspeldbochten tegen, dus veel ruimte om te oefenen is er niet.


--- Citaat van: xrvtuur op 10 maart 2016, 17:12 ---trouwens jou dero is toch ook verlaagt he, ik vraag me af wat dat met het hele stuur verhaal heeft gedaan, de geometrie zoals bedoelt door honda is daar toch wat mee veranderd.

--- Einde van citaat ---
Voor 3.5 cm verlaagd en achter 3 cm verlaagd dus zou theoretisch wat strakker door de bochten moeten gaan.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie
Mobile View