Algemeen > Over mijn (nieuwe) motor, mijzelf en/of waarom ik lid ben geworden

Terug op nest

(1/3) > >>

J-P:
Ja, terug op het oude nest :)

Vandaag de valbeugels (Holan), ledverstralers en de koffers (Bumot) besteld, AT komt volgende week binnen en dan kunnen ze hem rijklaar maken bij Motortotaal. Helaas (nou ja, niet helemaal natuurlijk) zit ik nog tot 18 april in de Eifel, onder perfecte omstandigheden bochtenstages geven, lekker. Was op de AT nog leuker geweest. Dan maar op de 1150GS van mijn vrouw. Word ik weer nederig van.

Hopelijk komt er snel een hoger 1delig zadel op de markt.

J-P:
Mijn ouwe transalp is waarschijnlijk een beetje medegrondlegger van de crf1000, met fantasie dan


The Headless Horseman:
Mooi ding was dat toch  8) Zou 'ie nog ergens rondrijden? Ben 'm uit het oog verloren  :-\

arne:
Wat een leuk ding is die TA J-P. Toch nog maar eens bijpraten om te kijken of je me nog wat leuke tips kunt geven voor mijn 87'er projectje. ;)

J-P:
Nou Ja, dan zal ik me maar goed voorstellen. Ooit TCN lid geweest, ook nog wel eens op de beurs gestaan voor TCN. Transalp gehad, hierboven te zien. 47 jaar, gelukkig gehuwd, NUL kinderen, 4 katten. Motorinstructeur. Na diverse Pan Europeans, GSsen, de TA, een DR650 en laatste motor een Crosstourer weer terug bij de eerste motor die me sinds jaren weer echt naar Honda deed verlangen, de Africa Twin. Volgende week komt ie binnen, niet dat ik daar wat aan heb want momenteel zit ik voor bochtentrainingen in de Eifel tot 18 april. Nou ja, ergens naar verlangen is ook wel lekker.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie
Mobile View