Techniek > Honda Africa Twin

Africa twin, knipperlicht relais

(1/3) > >>

DaandeJager:
Hallo, sinds enkele maanden ben ik de trotse eigenaar van een Africa Twin. Toen ik de motor ging kopen toen sloeg de wijzer van de toerenteller mee op het moment dat ik mijn knipperlicht aan deed. Dit gebeurde alleen toen de motor uit stond. De garage vertelde mij dat hij dat probleem had opgelost. Een maand geleden is mijn knipperlicht relais kapot gegaan en nadat ik deze vervangen had ging de nieuwe knipperlicht relais binnen een week weer kapot. Hij gaat momenteel wel aan maar knipper niet meer waardoor ik nu een erg getrainde linker duim heb. Ik heb begrepen dat ik mijn bedrading moet door meten maar ik heb geen flauw idee hoe dat moet. Het is een twee polige knipperlicht. Is het mogelijk om een extra aarde draad te maken? En waar moet ik die dan aan vast maken? Ik kijk uit naar jullie reacties!

alain:

--- Citaat van: DaandeJager op 08 april 2017, 14:05 --- Ik heb begrepen dat ik mijn bedrading moet door meten maar ik heb geen flauw idee hoe dat moet.
--- Einde van citaat ---

Een prachtige motor!
Als je er zelf niet uit raakt wat de oorzaak is, ga dan eens even langs bij één van de drie clubspecialisten. Begin vooral zelf niet lukraak draadjes of contactjes te verbinden. Voor je het weet heb je enorme bijkomende schade. In je accu zit voldoende energie om de ganse kabelboom te verschroeien.

xrvtuur:
Hee das een knappe RD04 met nog een originele uitlaat :), gefeliciteerd ermee. Ik denk dat je een massa probleem hebt, onder je tank zit een massa draad van de kabel boom op je frame, die zou je eens moeten controleren

xrvtuur:

--- Citaat van: Johnvl op 08 april 2017, 21:51 ---  :o Als de boel steeds doorbrand/stuk gaat stop met rijden!

--- Einde van citaat ---

 Zijn knipperlichten knipperen niet....

xrvtuur:
ik denk niet dat het relais door brand voordat de zekering van het knipperlicht kapot gaat.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie
Mobile View