Algemeen > Over mijn (nieuwe) motor, mijzelf en/of waarom ik lid ben geworden

Kort voorstellen

(1/3) > >>

Engels:
Hallo allemaal,

Mijn naam is chris en ik ben sindskort op zoek naar een transalp. Heb nog maar net mijn kawasaki z750 verkocht. Maar ik heb nu mijn zinnen gezet op een transalp. Zodra ik er een gevonden heb gaan jullie van mij horen.

Alvast bedankt voor het vele leesplezier dat ik hier ga hebben. Groeten chris

ChrisvdSchoot:
Hoi Chris, heb je nog een bepaald type in gedachten? Ken je de TA aandachtspunten?

Engels:
Hoi Chris,

Bedankt voor je bericht. Ik ben me nu voornamelijk aan het inlezen. Ik wil op dit moment niet meer uitgeven dan 1800 euro aan de motor dus dan val je al gauw in een bepaald segment. Ik kies bewust voor deze instap omdat het me leuk lijkt om zelf ook het onderhoud te gaan doen en er een beetje aan te gaan klussen. Daarnaast had ik hiervpor een duurdere motor en ik ben echt een mooi weerrijder dus ik vind het zonde om een motor die duur is binnen te laten staan. Heb je toevallig nog tips of punten waarbij ik op moet letten bij de aanschaf ervan.

Groeten chris

Robin66:
Hoi Chris,

Succes met je zoektocht. Het gaat echt wel lukken een goede clubmotor te vinden voor 1800,-. Slim dat je je hier inleest en eerst eens even rondvraagt....

Ken je trouwens dit stukje? http://www.motoravonturist.nl/how-to/peter/how-to-transalp/   
er staat hier op de site een stukje met aankooptips; http://wiki.transalpclub.nl/index.php/Aankoopinspectie
De gehele wiki staat vol interessants: http://wiki.transalpclub.nl/index.php/Hoofdpagina

Lees ze, Robin

Engels:
Eindelijk heb ik mn TA gevonden. Heb er 2 uur voor in de auto moeten zitten maar het is de moeite waard geweest. Hij komt uit 95 en heeft nog geen 30000 gelopen. Enige minpuntje zou kunnen zijn dat het een import motor is.

Ik net helemaal blij lekker stukje toeren. Tot ik opeens voelde dat mijn voorband leeg liep. Shitttt!!! Lekke band. Wilde net aankomende week flink gaan toeren. Nu maar eens uitzoeken waar ik een binnenband kan vinden en waar ik deze erin kan laten zetten.

Maar first things first ik ga nu eerst maar eens lid worden.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie
Mobile View