Algemeen > Over mijn (nieuwe) motor, mijzelf en/of waarom ik lid ben geworden

Maar eens wat anders . . .

(1/2) > >>

frielie:
Na een aantal jaren met een Goldwing rond te hebben gereden, nu maar eens een Transalp er bij. Meer voor de vakantie, want met 2 goldwings achter de camper is niet te doen. 2 Transalpjes op een motortrailer wel. Beide gebruikt, en de 1 wat meer dan de andere. Na aankoop uiteraard wat achterstallig onderhoud. Accu laadt niet op, ketting en tandwielen versleten en de kuipdelen bijna allemaal kapot. . . Maar ik wil alles opknappen. En dan beide transalpen identiek maken qua kleur. Hopelijk hebben wij er veel plezier aan.

Sandra:
Klinkt goed! Voor advies zou ik eens contact opnemen met Ad Mies, de Transalp specialist bij uitstek! In de ledenlijst te vinden onder de naam Waffie.
Succes met de Alpjes!

dropken:
Fotos zou leuk zijn

alain:
Herkenbaar verhaal. Plezier gegarandeerd!

Ik zocht een tiental jaar terug als BMW rijder sedert 1976 ook iets breder inzetbaar, ben ondertussen twee ouwe trouwe Transalpjes rijker, en overweeg zelfs nu en dan de GS te verkopen. Probleem is wel dat ik niet graag in duo rijd op de Transalp. Daarvoor is de GS dan meer geschikt.

xrvtuur:
Nu je dan twee transalpen hebt kun je de camper en trailer verkopen en echt op vakantie ;)  welkom hier en groet uit Vlissingen

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie
Mobile View