TCN Activiteiten > Activiteiten

Trial Rijden, zondag 2 september, Enschede

(1/2) > >>

Knalerwt:
Trial Rijden

Omdat het in 2017 heel goed was bevallen door onze leden & partners en er vraag naar was om het nog een keer te organiseren gaan we op herhaling op zondag, 2 september.

Op deze dag kun je kennis maken met het trial rijden met 100% uitdagings- en rijdgarantie.

Voor man en vrouw, voor jong en oud. Je partner meenemen of een van je kids is mogelijk want motorervaring of een rijbewijs is niet nodig.

De dag begint om 10.00 uur in Enschede. De kosten van deze unieke belevenis zijn €69,00 per persoon. Wij zorgen voor het natje & droogje….

Het juiste programma zal met enkele weken op de website bekend gemaakt worden. Maar je kan nu al inschrijven.

luwe:
geweldig en is bij mij om de hoek
 was geweldig de vorige keer  8)

Garfield:
Ooooh trialrijden ... zo leuk !
Ik ben tijdens mijn studie in Enschede zes jaar lid (en bestuurslid en redactielid) geweest van de studentenmotorclub aldaar en heb toen 'dus' ook het nodige getriald. Heel leuk om te doen en extreem goed voor je motorbeheersing.

Grappig genoeg ben ik nu zelfs een beetje om me heen aan het kijken naar een trialclub in mijn buurt maar Amersfoort lijkt wel een beetje een zwart gat op dat gebied te zijn ...

Anyway, ik ga rond die tijd 'helaas' een week de Vogezen in maar ik kan iedereen zo'n trialdag van harte aanraden. Leuk initiatief !

Floris:

--- Citaat van: Garfield op 01 juli 2018, 11:11 ---
Grappig genoeg ben ik nu zelfs een beetje om me heen aan het kijken naar een trialclub in mijn buurt maar Amersfoort lijkt wel een beetje een zwart gat op dat gebied te zijn ...
--- Einde van citaat ---

Ik ben ook aan het zoeken naar een leuke club en onlangs te gast geweest bij de MC Nunspeet. Ik vond het een mooi parcours, midden in de bossen. Nunspeet ligt op 40 km van Amersfoort.

Johnvl:

--- Citaat ---mijn buurt maar Amersfoort lijkt wel een beetje een zwart gat op dat gebied te zijn ...
--- Einde van citaat ---

mmmm...... er ligt hier in de buurt toch echt een heus motorterrein. Formeel ligt het in de gemeente Leusden.
Zelfs voor de kleintjes die harder durven dan ik ::). Maar weet niet of ze daar trial rijden.

Weet ook niet of je daarvoor een KNMV licentie moet hebben. Binnenkort daar maar weer eens een bal gehakt gaan scoren  :P en wat info. mss is daar ook een dergelijk parcour.

https://youtu.be/NmnUpljcSR4 

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie
Mobile View