Techniek > Honda Transalp

Gevraagd ervaringen met de Transalp voor MOTOR-magazine

(1/7) > >>

V-Twin:
Jouw ervaringen met de Transalp in MOTOR magazine

De redactie van MOTOR magazine heeft het Bestuur en de redactie benaderd voor medewerking aan een artikel in MOTOR magazine waarin het gebruik van de Honda Transalp 600-650-700 centraal staat.

MOTOR is een tweedehands-serie opgestart en willen daarin behalve de gebruikelijke technische info ook ervaringen van rijders verwerken, inmiddels zijn er artikelen verschenen over de Yamaha TDM850/900, Diversion 900 en Honda ST1100 en ST1300 Pan-European. Het artikel is primair ter informatie voor mensen die erover denken om een tweedehands Transalp aan te schaffen. Daarnaast is het natuurlijk leuk leesvoer voor iedereen die er al één heeft of ooit heeft gehad.

Het Bestuur heeft besloten om aan het verzoek medewerking te verlenen vandaar dit artikel als Sticky Topic op het forum. In de komende Transalper, begin juli, zal ook een oproep worden geplaatst.
Voor input heeft de redactie van MOTOR een standaard vragenlijst opgesteld. Het is niet de bedoeling om een lang verhaal te schrijven waar je uren mee bezig bent, korte antwoorden op de gestelde vragen zijn voldoende. Een korte uitleg of onderbouwing mag worden toegevoegd evenals leuke of nuttige anekdotes over het wel en wee met de Alp zijn welkom en kunnen eventueel in het artikel worden opgenomen. De vragenlijst is een Word document en de antwoorden kunnen gewoon in de vragenlijst worden getypt. In de vragenlijst staat het e-mail adres vermeld waarnaar je de ingevulde lijst kunt mailen.

De vragenlijst is als bijlage bij dit topic gevoegd en kan je downloaden. Als je een bijdrage wilt leveren dan is het verzoek om niet te lang te wachten.
Reacties kunnen tot uiterlijk 10 juli gemaild worden naar: redactie@motor.nl, met als onderwerp ‘Tweedehands Transalp’.

The Headless Horseman:
Mailtje gestuurd  :)

Nikotech:
So did I

Two Plugs:
Check.  ;)

Bassiesbike:
Ennn gedaan  ;D

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie
Mobile View