Techniek > Honda Transalp

onderhouds adresje oost nederland

(1/7) > >>

KTM-FAN:
Hoi, eerst maar eens voorstellen: ik ben Onno en heb een KTM en een Transalp. De KTM voor de endurotjes en OTR ritjes, de transalp voor woon-werk.

Nu ben ik van het westen verhuisd naar het oosten (arnhem) en mijn Transalp XL700 heeft dringend onderhoud nodig. Omdat ie ook nog garantie heeft, toch maar naar een dealer nog voor deze keer.

Wie o wie weet er een goed adresje omgeving Arnhem ??

Groeten
Onno oftewel KTM-FAN en ook Alp fan, rijdt ook best aardig, wel een beetje braaf..... ;)

chaos:
als je zelf handig bent dan zou ik zeggen neem kontakt op met boksmotyre in duiven. je kan daar terecht voor banden, olie, kettingsets, remdelen en vering. je motor onderhoud geven kan je daar zelf doen, je neemt de onderdelen bij hem af. hij is geen clubdealer meer maar heeft verstand van bijna elk type motorfiets. en de koffie is goed.

KTM-FAN:
goeie tip, maar om nog een half jaartje van de garantie te mogen genieten moet ik een honda dealer dit klusje laten doen..... nu zie ik er niet veel hier in de omgeving, zou het echt zo dun bezaaid zijn ??

het gaat om een 12000 km beurt

Rob:
Inderdaad: Wim Boks (Motyre) in Duiven !!
Echte vakman; en nooit te beroerd je te helpen..
Aanrader dus..

Rob:

--- Citaat van: KTM-FAN op 16 mei 2011, 22:22 ---goeie tip, maar om nog een half jaartje van de garantie te mogen genieten moet ik een honda dealer dit klusje laten doen..... nu zie ik er niet veel hier in de omgeving, zou het echt zo dun bezaaid zijn ??

het gaat om een 12000 km beurt

--- Einde van citaat ---

oeps.. had ik niet gezien.. Waar je voor een Honda dealer terecht moet daar weet ik niet..

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie
Mobile View