Techniek > Honda Transalp

Onderhoudsadres Amsterdam en omgeving

(1/3) > >>

Fedor:
Hoi Alpeniers!

Mijn Alp (XL 600 V) loopt helaas niet meer zo lekker, onregelmatig stationair toerental en sputtert en hapert zo nu en dan. Nou denk ik dat het vuiligheid in de carburateur is, maar kan ook meer dan alleen dat zijn. Nou probeer ik voorzichtig aan af en toe wat zelf te sleutelen maar erg handig ben ik er nog niet n en die carburateur durf ik me nog niet aan te wagen.
Aangezien ik dit zelf niet kan ben ik dus opzoek naar een onderhoudsadresje in de buurt van Amsterdam. Dus hebben jullie toevallig suggesties? Ik vraag het hier maar even aangezien ik best teleurgesteld was in het vorige adres waar ik hem wel is heem heb gebracht, zowel qua kwaliteit als prijs. Dus ik zoek een adresje met iemand die een beetje gevoel voor de Alp heeft en een beetje betaalbaar. Want aangezien ik net twee weken geleden afgestudeerd ben en nu nog naar werk zoek (niet de beste tijd om werk te zoeken ? ) heb ik het nu niet al te breed. Dus als jullie ene goed adres weten of mocht iemand van jullie er vertrouwen in hebben de klus aan te kunnen en wat bij willen verdienen dan hoor ik dat graag!!!
Alvast heel erg bedankt!

Groet,
Fedor

PS: Vind het jammer dat ik pas wat laat horen op het forum nu ik een vraag heb, maar ja, het moet ergens mee beginnen ;-)

Peter_Winsum:
Dag Fedor,

Welkom hier, als je goede eerste tweede stap zoekt, dan kan ik je verzekeren dat lid worden daar aan voldoet! Zelfs voor een net afgestudeerde student is dat goed te betalen  ;)

Neet:
Heel belangrijk om in dit geval je probleem veel uitgebreider ofwel exact hier neer te leggen. Sputtert enzo hebben we niet zo veel aan.
Koud of warm, hoeveel toeren, constant of af en toe, in hoeverre voelbaar enz enz.

Vertel is precies wat er gebeurd, dan krijg je mogelijk een hoop tips en misschien wel hulp vanuit je eigen buurt. Je zit in ieder geval
op het juiste forum. (club)

michelbijl:
Aangezien je klachten nogal vaag zijn, is het lastig hier iets over te zeggen.

Adresjes?
Hoogland of Ditmar. Niet heel dicht bij Amdam, maar beide erg fijne lui die weten wat ze doen.

Grtzz

V-Twin:
Honda dealer Vissers Tweewielers in Santpoort is clubdealer van de TCN en kan je zeker helpen.
Hoofdstraat 214 - 216, 2071 EN Santpoort. tel: 023-5376411.

Succes.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie
Mobile View