Auteur Topic: Er gaat niets boven.. Groningers kiezen een TomTom?  (gelezen 17475 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Two Plugs

Re: Er gaat niets boven.. Groningers kiezen een TomTom?
« Reactie #60 Gepost op: 19 mei 2012, 23:01 »
Zo. Ff de 'final check' gedaan vwb de Franse flitsmeldingen. Staan er dus idd niet meer op ("Radar FR"). Voor de zekerheid ook nog ff "Radar ES" verwijderd via TomTom Home en de laatste updates binnengehaald via WeShare.

Koffers gepakt (en slotje van de H&B Alu Standard gemold - morgen dus ff sluiten met een spanbandje...  :-[ ), laatste weerberichten via wetter.de gechecked. Zomerpakweer!  8) ;)
Two Plugs AKA Bernard
Look who's back ;)

Varadero International FB group
https://m.facebook.com/groups/1467408023517180

Offline Goobi

Re: Er gaat niets boven.. Groningers kiezen een TomTom?
« Reactie #61 Gepost op: 26 oktober 2012, 10:27 »
Zoals gemeld in Laatste Aankoop heb ik de Tomtom Urban Rider aangeschaft. De keus ging tussen de Garmin Zumo 350LM en de Tomtom maar viel uiteindelijk in het voordeel van de laatste uit. De Zumo 350LM is een mooi apparaat maar ik vond het beeld rommelig, de kaartlayout onduidelijk en veel functionaliteit die ik toch niet gebruik. Voor € 429 zit daar geen draadloze headset bij maar verder wel een compleet toestel met Actieve Lader en Autohouder.
 
Omdat ik geen headset gebruik kon ik de goedkoopste Rider III kiezen want die is qua software verder gelijk aan de Rider Pro (Plus). De Urban Rider heeft weliswaar geen Active Dock maar door het klepje aan de onderkant te verwijderen kan je tijdens het rijden toch opladen m.b.v. een simpel laadsnoer. Om hem ook in de auto te kunnen gebruiken heb ik er nog een Autohouder met voeding bijgekocht.
 
Het prijsplaatje werd als volgt:
€ 269  Tomtom Urban Rider III met Europa 45 landen (Mediamarkt)
€  14  Laadsnoer 12V plug naar mini-USB (MediaMarkt)
€  48  Autohouder incl. verzendkosten (http://www.motorvaria.nl/Communicatie/Navigatie/Navigatie/Autohouder-TomTom)
-------
€ 331
 
Goeie set voor een redelijke prijs. Overigens is de Rider Pro (Plus) momenteel bij Motorvaria in de aanbieding voor € 420. (http://www.motorvaria.nl/Communicatie/Navigatie/Navigatie/TomTom-Rider-Pro-Plus). Bij Waypoint € 440.
 
Groet,
Geert-Jan
XL 700 V Transalp (2008, blue)