Techniek > Honda Transalp

Transalp verlagen

(1/4) > >>

Keewhip:
Mijn vriending heeft een Transalp gekocht en deze heeft een opnieuw bekleed zadel (RayZ zadel), deze ziet er supergoed uit en is echt als nieuw, maar voor mijn vriendin wordt de TA hiermee helaas te hoog.

Nu zie ik twee opties, is er iemand met een verlaagd zadel en wil hij/zij deze wisselen voor een verhoogd zadel (dit zadel is echt als nieuw en heeft twee jaar geleden 450 euro gekost, bon aanwezig) afhankelijk van het andere zadel met bijbetaling van jouw of mijn kant.

Zou ik dit zadel weer lager kunnen maken en opnieuw opspannen, of is er iemand die dit goedkoop kan?

Sandra:
Hier in de achterhoek in Didam is iemand die dat goedkoop doet en het schijnt dat je er op kunt wachten. Mocht je intetresse hebben wil ik wel informeren

The Headless Horseman:
Met een RayZ zou ik zelf weer terug gaan naar Raymond  :) Of had je hem al benaderd?

Hans Schaap:
Wanneer het aanpassen van het zadel niet voldoende is kun je ook de gaffel van de achterschokbreker nog vervangen voor een lager exemplaar.
Dat levert je dan ook nog eens 4 cm verlaging op.


Groet Hans

Keewhip:
@Sandra: Dank! Ik bekijk even de opties, misschien kom ik er nog even op terug, superaardig van je!

@The Headless Horseman: Dat lijkt me inderdaad een juiste, nog niet gedaan. Ben ook wel een beetje bang voor de kosten, maar lijkt me wel de beste...

@Hans: Ah, daar was ik al naar op zoek, maar zo snel niets kunnen vinden. Heb jij een linkje en weet je wat dat ongeveer zal kosten?

Wellicht ga ik gaat Eline een mooie ruil maken, vind het eigenlijk ook zonde om dit super zadel te gaan versnijden.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie
Mobile View