Algemeen > Evenementen & reizen

VIM 15 op 17, 18, 19 en 20 mei (Pinksteren) 2013 in Zuid Wales, UK

(1/2) > >>

Two Plugs:


Ff vertaald vanuit het berichtje op www.varadero-international.com:

De website www.vim15.com is inmiddels geopend. De registratie voor de website door deelnemers is inmiddeld gestart!
Je kunt je registreren door inlog gegevens aan te vragen via admin(AT)vim15.com

Je ontvangt dan zsm een e-mail met login en password voor de VIM15 website; nadat je ingelogd bent, kun je de details van de VIM15 locatie spoedig inzien.
Indien je voornemens bent om aan het VIM deel te nemen, kun je je persoonlijke gegevens toevoegen onder 'Profile'.

Gedetailleerde informatie over de accomodatie en deelnamekosten zijn nog niet gepubliceerd. Deze komen echter binnen een paar weken beschikbaar; de voorinschrijving is echter al gestart zodat de organisatie een beeld kan krijgen over de te verwachten aantallen deelnemers.

De accomodatie bestaat uit luxe 'lodges' die over twee ruime slaapkamers, een woonkamer en een eigen keuken beschikken. Dit betekend, dat de accomodatie gedeelt moet worden.
Er zijn géén kampeermogelijkheden voor deelnemers met een eigen tent op het terrein. De organisatie probeert voor deelnemers die persé willen kamperen, een alternatief te organiseren. Meer informatie volgt.

PS: Zoals op elk VIM, zijn ook deelnemers met een Africa Twin en Transalp van harte welkom!

VIM Orga Team.

Two Plugs:
Beste Transalpers,

Helaas is het ITT (International Transalp Treffen) 2013 in Roemenië geannuleerd.
Dit betekend, dat het VIM in Wales voor veel Transalpclub leden een goed alternatief kan zijn!

In 2013 vieren we bovendien het feit, dat het VIM voor de 15e keer zal plaatsvinden.
Achter de schermen wordt inmiddels druk gewerkt om de arrangementen en het programma op te stellen.

Meer informatie volgt via www.vim15.com en het internationale Varadero forum op www.varadero-international.com

Zoals al 15 jaar lang het geval is, zal het VIM ook in 2013 toegankelijk zijn voor iedereen op respectievelijk een Transalp, Africa Twin en Varadero.
Vanuit Hoek van Holland zit je al vanaf € 41,- (per persoon, incl motorfiets) op de Stenaline richting Harwich vanwaar het ongeveer 5 uur rijden is naar de VIM locatie in Wales!

Meer informatie volgt z.s.m.; gebruikersgegevens voor de VIM15 website kunnen worden aangevraagd door een e-mail te sturen aan admin(AT)vim15.com onder vermelding van 'Registration VIM15 - request for login data'. Je ontvangt daarop een e-mail met login gegevens voor de VIM15 website waarop nadere informatie wordt gepubliceerd.

Zie ook: de laatste Transalper voor een reisverslag in Wales.

PH-ADW:
Staat bij mij wel "aangemerkt" in de agenda.   Ben dit voorjaar in Schotland geweest, wil komend jaar ook wel eens een ander deel van het UK zien.   
Ik zou er dan wel een paar dan aan vast willen plakken en onderweg heen / terug een paar (luchtvaart / scheepvaart ) musea mee pakken.
vb op woensdag heen, en de dinsdag er op weer terug of zo.  Een soort van mini voorjaars vakantie ipv van alleen even naar het VIM op en neer.   

Two Plugs:
Voor die zaken is er erg veel te zien in de UK! Maar ook diverse musea over de industriële revolutie (oa Iron Bridge in Wales)

Prijzen zijn ook bekend, maar in Engelse Ponden:

Deelname VIM: 110,00 Pond (incl alle maaltijden, vrijdag t/m zondag en ontbijt op pinkstermaandag)
Accomodatie (volledig ingericht huisje met 2- tweepersoonslaapkamers): 275,00 pond (ca 68,50 pond per persoon)

Deelname kost dus ca 180,00 pond per persoon all-in (ca 225,- € p.p.)

Menno:
Is niet geheel juiste weergave.... Het huisje moet je als groep van 4 huren wil de prijs kloppen. Je zult dus eerst drie reisgenoten moeten vinden die bij voorkeur niet snurken of je moet bereid zijn om aanzienlijk meer te betalen.

Helaas kiest het Orgateam van het VIM steeds vaker voor vrij dure locaties waar je voor de voorzieningen betaald die je m.i. niet gebruikt. Ook kamperen is dit jaar niet een echte optie. Er zijn nog vele andere leuke bijeenkomsten op goedkopere plekken in Europa met een vooruitzicht op beter weer. Een voordeel is er wel: het eten kan in Wales nooit zo slecht zijn als op het VIM in Tarragona.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie
Mobile View