Algemeen > Over mijn (nieuwe) motor, mijzelf en/of waarom ik lid ben geworden

Nieuwe Transalp rijder.

(1/10) > >>

Laurens Eggen:
Hallo,

Mijn naam is Laurens Eggen(19), Heb nu sinds eind november mijn rijbewijs, dus ik ben een van die jongeren die z'n rijbewijs nog voor de nieuwe regeling wilde halen. Mijn reden om voor een motor te kiezen is de vrijheid en de wendbaarheid.

Op dit moment heb ik de voorlopige aankoopovereenkomst van m'n Transalp 650 (bj2002) in handen, rond de 20e januari kan ik m'n motor ophalen bij Lemar motoren in Oostrum(Venray)

Verder ben ik nu bijna klaar met mijn opleiding aan de fotovakschool en wil verder in de fotojournalistiek, na acht maanden stage bij het Limburgs dagblad heb ik de smaak te pakken gekregen, in deze tijd heb ik veel tijd op de weg doorgebracht(15/20.000km) en dit samen met die nieuwe regeling die binnenkort ingaat hebben me de knoop door laten hakken om nu m'n zaken op orde te maken.

Hieronder een fototje van de transalp die ik over twee weekjes kan ophalen.


Ook ben ik helemaal nieuw met alle technieken in de motoren, voor de meeste hier denk ik een tweede natuur, maar ik zie op het moment door de bomen het bos niet meer en weet dus ook niet goed waar ik hoofdzakelijk op moet letten bij deze motor( na het ophalen zit er 5 dagen niet goed geld terug garantie op en tm mei gewone garantie)

Alvast heel hartelijk bedankt voor de hulp!

Groetjes,

Laurens Eggen

Bochtenkoning:
Mooie Transalp, gefeliciteerd ermee! Ik ben op dit forum ook nieuw dus vwb de technische info en waar-op-te-letten kunnen ervaren leden je beter informeren. Maar ik kan wel zien op de foto dattie er mooi uitziet!  :)

Veel plezier ermee, veel veilige km's gewenst en keep the shiny side up!  ;)

Oldtimer:
Laurens, wees welkom hier.
Mooie alp trouwens en je zit op het juiste forum hiermee. Ga je heel veel rijplezier aan beleven hoor. ;)
Het overgrote deel van de TCN zijn transalprijders, en ook nog een handjevol Twin en Dero bezitters.
Vreemd dat de meeste kennis in deze hoek zit is dus niet zo verwonderlijk.

EDxrv:
Ten eerste heel veel plezier!!
(en doe voorzichtig. Goed kijken. Ga er vaak vanuit dat ze je niet zien.
Er zijn checklistjes gewoon googlen.
www.checklistpagina.nl/checklist.php?cl=Motor%20kopen
Anders even laten zien aan ervaren iemand.

Laurens Eggen:
Bedankt voor de leuke welkomsberichten! Kan niet wachten tot ik wat meer thuis ben in deze wereld en m'n eerste kilometers gereden heb op m'n Alpje!

Fijn zo'n checklist! thnx! Maar helaas weet ik dan nog niet echt hoe ik zo'n dingen moet checken en ik ken zelf ook niemand hier in de buurt die wel verstand van die zaken heeft  :'(

Maar ik vond de motor er wel goed uitzien voor zover ik kon zien aan de buitenkant, een proefrit heb ik niet gemaakt omdat de motor nog 39kw is en ik een 25kw rijbewijs heb. Hij is wel gestart en dat klonk allemaal goed voor zover ik kon beoordelen.







Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie
Mobile View